G-agency

Изпълнители

img

Яница Русева
Позната ни е от партитата в Club Play. Местната публика познава много добре прекрасния и глас. Нейният репертоар се простира от последните световни хитове през евъргрийни, рок и поп песни до най-популярните български и руски имена. Тя е любимка на публиката във Велико Търново. Нейното присъствие е гаранция за моменти изпълнени с много емоции, танци и настроение. 

img

Венци Кътов
На 9 години започва да се занимава с пеене . Участва в десетки музикални конкурси в страната и чужбина. Най-голямото му постижение е четвърт финал в реалити формата ,, Гласът на България,,. Изпълнява песни в жанровете: Поп, Естрада и Поп фолк.
 

img

Тереза Генкова
Още от малка се увлича по музиката. Професионалното й обучение започва в пети клас. Завършва със специалност народно пеене. В репертоара й влизат песни от българската естрада, поп фолк и народна музика.

 

img

Вероника Стефанова
Занимава се с музика от седем годишна. Завършила е Националната музикална академия "проф. Панчо Владигеров" със специалност поп и джаз пеене. Участвала е в гласът на България. Пяла е в Мароко. Пее в клубове и пиано барове. Репертоарът и включва естрадна и модерна българска музика, поп, джаз, ретро и евъргрийн парчета.
 
 

Facebook