G-agency

Водещи
Тихомир Тодоров
Водещ на сватби, фирмени партита, коледни и новогодишни програми, абитуриентски и абсолвентски балове. Много добро чувство за хумор съчетано с брилянтна импровизация. Комбинацията му на водещ и Dj ви гарантира една незабравима емоция и добро настроение за вашия празник.

 

Даниела Иванова
С богатия си опит на сватбен водещ, тя е предпочитана от много двойки. Винаги усмихната, позитивна и в добро настроение. С начина си на водене внася спокойствие в най-важния за вас ден. Добра импровизация и чувство за хумор. Правилният избор и за вас, бъдещи семейства!

 

Кремена Недялкова
Дългият опит като репортер е скритият ѝ коз. Когато излезе пред публика, веднага приковава вниманието към себе си. Лъчезарна и усмихната, тя ще ви зареди с положителни емоции. Премерено чувство за хумор, съчетано с уместни импровизации. Професионално отношение към всеки детайл!

 

Росица Петрова - Радова
С доста голям опит в сватбените тържества. Тя умее да импровизира и да забавлява хората по свой собствен начин. Винаги усмихната и готова за купон. Поредното добро попадение в екипа на G-Agency!

 

 

Facebook