G-agency

DJ's

img

DJ Tisho G

Вече 20 години зад пулта. Работил е за най-добрите клубове в цялата страна. Шампион на България в конкурса за Dj’s (SPS) през 2012 година. Зад гърба си има много 2-ри и 3-ти места от различни Dj конкурси. Доказано име на българската клубна сцена. През последните 8 години се занимава активно с водене и организиране на сватбени тържества и частни партита. Точният избор и за вашия празник!

 

За контакти:

0889 67 49 68

 

 

DJ Stancho
През 2009г. започва като Dj по частни партита и банкети. Малко след това се насочва и към сегашната му страст - сватбите. Има сериозен опит и като клубен Dj. С повече от 11 години опит в бранша той винаги успява да усети гостите и да пусне точните песни за тяхното добро настроение. Перфектна дикция и интонация при работата му с микрофон. Работи с всички стилове музика.
DJ Marin
От малък е увлечен по музиката и не спира експериминтира с нея. След срещата му с Dj Tisho G хобито му се превръща в професия. С различно мислене зад пулта и добра импровизация. Гостувал е в клубове във Велико Търново и цялата страната. Работи с всички стилове музика. Вече 5 години e титуляр в екипа на G-Agency. Винаги с нови идеи, и винаги готов за парти!

 

DJ Illy
Неговият стил не може да бъде сбъркан. Работи за най-добрите клубове в цялата страна. През 2011 г. и 2012 г. е шампион на България в конкурса за Dj’s (SPS ). Перфектен микс, съчетан с много добър анонс. Няма музикален стил който да го притеснява.
DJ Veso
От 1999 г. се увлича по клубната музика. През 2005 г. започва работа като Dj. След 2010 г. се ориентира към частни партита, банкети и абитуриентски балове, с които се занимава и до днес.

 

Facebook